Persoonlijke Begeleiding

Personal Training bij Life and Kicking

Heb jij meer één op één trainingen nodig voor het behalen van je doel dan is trainen met een personal trainer voor jou het antwoord. Een  personal trainer inspireert en motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Maak vrijblijvend een afspraak met een personal trainer voor een intake gesprek.
Bij Life and Kicking bieden wij ook personal training lidmaatschappen aan.

Meld je aan voor een 7-Day Try Out 

Meld je nu aan voor de 7-Day Try Out en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Life and Kicking Fitness in Amsterdam IJburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Life and Kicking Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7-Day Try Out.

Contact

Life and Kicking
Eva Besnyöstraat 29
1087 KR Amsterdam

020 - 416 19 22
LXR challenge

LXR challenge

Geplaatst op: 2019-04-05

Wil jij meedoen aan de LXR® challenge? Start op zondag 7 april 2019! Een stap in de goede richting naar een gezondere levensstijl. Make results, no excuses! Goede begeleiding van onze trainers/ personal coa...

Lees meer Meer nieuws
Lifestyle Changer programma

Lifestyle Changer programma

Geplaatst op: 2019-03-07

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.