Fysio Praktijk

Druk? Met werk, relaties, kinderen, sport en vrienden? Voor een sportblessure of ander lichamelijk ongemak heb je eigenlijk geen tijd. Daar wil je dus snel vanaf. Fysio IJburg kent de moderne mens, sterker nog ze horen er zelf bij. En dat kleurt hun aanpak: Effectiviteit staat voorop en dat begint met een heldere diagnose. Wat volgt is een behandeling gericht op een duidelijk doel waarin eigen verantwoordelijkheid belangrijk is. Naast herstel van klachten en revalidatie na een operatie, werken ze bij Fysio IJburg ook enthousiast aan fitheid en prestatieverbetering. Daarmee voorkom je klachten en verleg je je grenzen.

Voor meer informatie of een afspraak
Bel 020-416 02 00 of meld u online aan
https://fysioijburg.nl/contact

Contact

Life and Kicking
Eva Besnyöstraat 29
1087 KR Amsterdam

020 - 416 19 22
LXR challenge

LXR challenge

Geplaatst op: 2019-04-05

Wil jij meedoen aan de LXR® challenge? Start op zondag 7 april 2019! Een stap in de goede richting naar een gezondere levensstijl. Make results, no excuses! Goede begeleiding van onze trainers/ personal coa...

Lees meer Meer nieuws
Lifestyle Changer programma

Lifestyle Changer programma

Geplaatst op: 2019-03-07

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.