LXR challenge

Wil jij meedoen aan de LXR® challenge? Start op zondag 7 april 2019! Een stap in de goede richting naar een gezondere levensstijl.

Make results, no excuses! Goede begeleiding van onze trainers/ personal coaches.

Je ontvangt de LXR® guide met daarin tools gericht op voeding en  beweging om je de aankomende 6 weken op weg te helpen. Je kunt deelnemen aan de volgende lessen:  LXR trainingen, CROSS HIIT,  TOTAL BODY WORKOUT, BODY PUMP en Kracht training in de fitnesszaal. Je trainingen kun je zelf indelen of met de hulp van je personal coach.

Motiveer jezelf of een vriend/ vriendin of partners wie dan ook zijn zij  geen lid dan kunnen zij éénmalig voor dit 6 weken programma een bedrag  betalen van €75,00 voor deelname allen aan onze groepslessen.

We sluiten deze challenge af op zondag 19 mei om 11.00 uur met een hapje  en een drankje in de lounge.

Je kunt je inschrijven aan onze frontdesk.
See you soon @ Life and Kicking!

Contact

Life and Kicking
Eva Besnyöstraat 29
1087 KR Amsterdam

020 - 416 19 22
LXR challenge

LXR challenge

Geplaatst op: 2019-04-05

Wil jij meedoen aan de LXR® challenge? Start op zondag 7 april 2019! Een stap in de goede richting naar een gezondere levensstijl. Make results, no excuses! Goede begeleiding van onze trainers/ personal coa...

Lees meer Meer nieuws
Lifestyle Changer programma

Lifestyle Changer programma

Geplaatst op: 2019-03-07

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.