Meestgestelde vragen

Zijn jullie geopend?
Nee, op last van het RIVM zijn wij gesloten tot nader order.

Wanneer gaan jullie open?
In principe zullen wij vanaf 1 juli weer geopend zijn, zoals momenteel besloten door de overheid. Mocht deze beslissing veranderen en de maatregelen verlengd worden, dan zullen wij ons hier aan houden en dit aanpassen.

Hoe kan ik in deze situatie toch mijn gezondheid, vorm en weerstand in stand houden?
Zorg dat je toegang krijgt tot ons online platform. Hierin staan tips om gezond te blijven, Videos met trainingen klaar van zowel ons zelf als van Fitsnack.tv, voedingstips en uitgeschreven trainingen. Tevens hebben wij een besloten facebookgroep waarin wij uitdagingen, nieuws en trainingen delen. Heb jij nog geen toegang? Mail ons dan, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug vanaf het moment dat de club gesloten is?
Al onze leden zijn middels een mail op de hoogte gesteld van ons plan van aanpak. Hierin leggen wij uit dat wij niet het volledige contributie geld zullen incasseren.

Kunnen jullie het lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Nee, wij kunnen ons lidmaatschap niet tijdelijk bevriezen. Wel compenseren wij de leden daar waar wij kunnen en bieden wij een volledig online platform aan dat zorgt dat de gestelde doelen zoals fit en gezond toch behaalt worden.

Kan ik, ondanks alle online alternatieven, mijn lidmaatschap zomaar opzeggen?
Afhankelijk van de situatie zou dat kunnen. Dit zou dan betekenen dat de afgesproken termijn van het lidmaatschap verstreken moet zijn. Echter is natuurlijk de vraag, is dat verstandig? Lukt het jou om, juist nu motivatie zo belangrijk is, geheel zelfstandig te trainen? Of ga / blijf je gebruik maken van al onze online diensten? Bel of mail ons zodat we je kunnen helpen! Daar zijn we immers voor!

Contact

Life and Kicking
Eva Besnyöstraat 29
1087 KR Amsterdam

020 - 416 19 22